28/10/2010

TOUR EIFFEL! (:


A més de comportar-nos com a ciutadans normals de la capital francesa, vam ser turistes, i molt bons hem de dir, ja que, vam visitar tot tipus de monuments, com ara, le tour Eiffel, Arc du Triomf, la Défense, etc. Molts museus, i de més. Amb LE TOUR EIFFEL,vam viure una súper experiència, uns quants - la majoria- vam pujar a prop d'unes 1.550 escales, dos nivells sencers, això si, amb un somriure d'orella a orella a la cara, uns crits d'ànim, de màgia, il.lusió, i un munt de sentiments que són indescriptibles. No sé, si es perque recordo el moments, o perque va ser el somni realitzat d'una curta vida de 16 anys, però encara se'm dibuixa un somriure gegant a la cara. Encara se'm posen els péls de punta, és una tan gran satisfacció!

MONTER LE TOUR EIFFEL C'EST TRÈS FATIGUÉ MAIS C'EST GRATIFICANT! (:

Andréa Izquierdo

2 commentaires:

  1. jAJAJAJ segur que aquell dia vam cremar un munt de calories! I a la cua ens vam fer amics d'uns extrangers... que no m'enrecordo d'on eren però parlaven anglés. I ens vam trobar a una noia d'albacete! Com a La Défense i a Mont Martre quan ens vam trobar amb aquells grupets de gent gran d'Espanya! Si es que vam tornar d'allà mab un munt d'amics d'aquí!


    PAU DELSHAMS MUÑOZ

    RépondreSupprimer
  2. I tant, va ser un dia genial, entre la gent que vam coneixer l'experiencia de puajr a dalt a peu, i tot! Es per a repetir! M'ENCANTA!

    Andréa Izquierdo

    RépondreSupprimer